zondag 28 september 2008

All dressed up!

Hij is af!!! Hier het eindresultaat, samen in het nette pak! All dressed up.

dinsdag 16 september 2008

maandag 15 september 2008

In klederdracht.

Even eens wat anders. Alhoewel anders. Het is weer een paard. Nu echter met z'n begeleider én compleet in klederdracht. Als dat maar goed gaat. Ik ben nog steeds niet zo'n held met mensen portretten.
Hier een beginnetje...


vrijdag 12 september 2008

Mini portretjes

Vandaag heb ik wat kleine dingetjes getekend. Een sheltie (8 x 8 cm) en een ijsbeer met baby
(9 x 13 cm).


donderdag 11 september 2008

Rushing foals

Eindelijk is hij af!! De veulens in galop.
maandag 8 september 2008

Parkiet in pastel

Soms duurt het wel heel lang voordat een tekening af is. Jaren terug (ik woonde nog thuis dus zeker 8/9 jaar terug) ben ik eens begonnen aan een pasteltekening van een parkiet. Halverwege ben ik echter de referentiefoto die ik gebruikte kwijtgeraakt. Stom, maar kan gebeuren. Al bladerent tussen mij oudere tekeningen kwam ik deze gisteravond tegen. Ik heb de rest maar zonder de foto getekend, want die zal ik waarschijnlijk nooit meer vinden.


woensdag 3 september 2008

The white mouse

Hier een werkje waar ik al een poosje mee bezig ben. Ik heb hem al wel ondertekend, maar helemaal tevreden ben ik nog niet. Ik kan alleen niet vinden waar het nu precies aan ligt....


dinsdag 2 september 2008

maandag 1 september 2008

Veulens in acryl WIP 2

Weer een stapje verder. Het gaat wat langzaam, het is namelijk best moeilijk om het veulen zo donkerbruin te krijgen dat het bijna zwart is. En dan de glans nog....

Op de tweede foto kun je zien dat ik de zijkanten mee schilder. Zo lijkt het net alsof het eerste veulen zo het doek af galoppeert!

Dit is waar ik vanavond geëindigd ben.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails